Love2Sport gaat van start!

Liefde voor de sport, daar is het allemaal mee begonnen voor de oprichters Alexander en Bastiaan. Gedurende hun volledige leven heeft sport een centrale rol in hun leven gehad. Zowel in het vrijetijdsleven, het studentenleven en nu ook het bedrijfsleven. De keuze voor onze brandnaam Love2Sport was dan ook eenvoudig.

Door de vele sportervaringen hebben beide vrienden besloten hun ondernemerszin te bundelen. Van het KijkIkZwem project naar Love2Sport. Door het grote potentieel binnen de sportwereld en omdat iedere sport een kwalitatieve ondersteuning verdient is besloten om KijkIkZwem uit te breiden en te professionaliseren. Het basisprincipe is gelijk, maar binnen Love2Sport worden alle registers open getrokken. Zo zal er meer aandacht voor sportbeleving en sportervaringen zijn, zowel van topsporters als van sportliefhebbers.

 

Heb jij liefde voor de sport, wil jij van je sport je beroep maken of wil je jouw sport in de verf zetten?

 

Neem deel of sluit je aan bij Love2Sport, het online sportplatform voor alle sportliefhebbers. Zowel sporters, sportorganisaties en trainers kunnen bij ons terecht.

 

Kwalitatieve ondersteuning van sporters via ons trainersnetwerk. Vind in no time de trainer die het beste bij jou past. Alle trainers worden gebundeld per regio, per zwembad en per specialiteit. Trainers moeten aan een aantal criteria voldoen vooraleer ze zich kunnen aansluiten, zodat kwaliteit ten alle tijde gegarandeerd kan worden.

 

Sportervaringen en sportbelevingen in de verf zetten via onze experience feed en onze webshop. De experience feed is het platform waar door middel van blogs, toffe foto’s en toffe video’s ervaringen/experiences gedeeld kunnen worden. De Love2Sport webshop biedt dan weer de optie om verschillende acties aan te bieden aan de sportliefhebbers.Experience feed

 

Delen van sportervaringen en sportbelevingen, dit zowel door absolute professionals en andere sportliefhebbers. In eerste instantie door blogposts, foto’s en video’s. Het creëren van een sport community waarmee we iedere sport in de verf kunnen zetten is hiervan de bedoeling, omdat iedere sport de nodige aandacht verdient.